Tilaustöissäni ja musiikissani lähtökohta on aina asiakkaan toiveissa.

Kerro mitä tarvitset.

Tilaustöissäni ja musiikissani lähtökohta on aina asiakkaan toiveissa.

Kerro mitä tarvitset.

Videotervehdys, ja ajatuksiani opettamisesta ja oppimisesta

Lyhyesti itsestäni

Aloitin säveltämisen lapsena jo ennen kuin opin soittamaan. Minulle on aina ollut itsestään selvyys että sävellän musiikkia itse. En ole sitä itse varsinaisesti valinnut, se jotenkin vain tapahtuu.

Olen soittanut monissa yhtyeissä sekä kitaraa että bassoa. Olen laulanut kuorossa ja opiskellut viulun sekä pianon soittamista.  Muusikon opinnot olen käynyt pop & jazz konservatoriossa. Jazz opetusta olen saanut myös Sibelius Akatemian kesäleireillä.

Käytän säveltämiseen useita metodeja. Isommat orkesterisävellykset kirjoitan suoraan Sibelius scoreksi ja nuottien mukana tulee audiofilet. Rock-, pop- ja elektronisen musiikin suhteen säveltäminen on yleensä improvisaatioon perustuvaa.

Yritän käyttää jatkuvasti aikaa myös musiikin kuuntelemiseen ja imeä vaikutteita kaikista musiikkityyleistä. En osaa mainita mitään genreä, mitä en suostuisi säveltämään.

Tilaussävellyksissäni lähtökohta on asiakkaan toiveissa. Voit esimerkiksi antaa minulle referenssimusiikkia siitä tyylistä, mitä toivot minun säveltävän.

Uusimpia sävellyksiäni